New Blood Awards 2023: D&AD запускає конкурс для креаторів-початківців

D&AD оголосили про проведення конкурсу для креаторів-початківців New Blood Awards 2023. В його межах учасникам запропонують розв’язати 17 брифів від всесвітньовідомих брендів та здобути таким чином досвід роботи зі справжніми клієнтами.

Конкурс New Blood Awards існує з 1980 року, щоб допомагати молодим креаторам розвивати навички та зміцнювати свої портфоліо на перших етапах побудови кар’єри.

Цьогоріч брифи надали такі світові компанії, як-от: Google, eBay, Candy Crush Saga, Gymshark, Sky тощо. Брифи охоплюють такі дисципліни, як UX/UI, анімація, реклама, типографіка та PR.

Учасники також матимуть можливість продемонструвати свої роботи та отримати їхню оцінку від провідних діячів індустрії.

Головним призом стане шанс виграти престижну нагороду Pencil, отримати місце в навчальному інтенсивні D&AD New Blood Academy та бути представленими в культовому звіті D&AD Annual.

Взяти участь у конкурсі може будь-хто віком від 18 років. Брифи можна звантажити вже зараз на сайті D&AD, а подача робіт розпочнеться в лютому і триватиме до 21 березня 2023 року.

Фіналісти будуть оголошені наприкінці травня, а церемонія D&AD New Blood відбудеться у липні 2023 року. Участь в конкурсі безплатна.

Джерело: Sostav 

701
CASES
Україна, Київ