Новий офіс Parimatch Ukraine в Києві відкрито!

Тренажерний зал, безкоштовні корисні снеки та напої і комфортне безпечне укриття - у Києві відкрився офіс нового часу

20 вересня команда Parimatch Ukraine переїхала в новий великий офіс в Києві. В компанії відмічають – урочисте відкриття планували ще на початок березня, а 21 лютого навіть встигли провести екскурсію для команди. Проте, повномасштабне вторгнення рф внесло свої корективи – частина команди мужньо долучилась до лав ЗСУ та ТрО, деяким працівникам довелось певний час перебувати під окупацією, а хтось вимушено виїхав до західних областей України або за кордон.

Після деокупації Київської області спеціалісти поступово повертались до столиці та почали відвідувати тимчасовий офіс. Протягом останніх 4 місяців, завдяки вчасно скоригованій стратегії Parimatch Ukraine, штат компанії почав зростати і, на сьогодні, збільшився вже в 1,5 рази. Команді вже ставало тісно, тому було прийняте рішення відкрити двері нового офісу, який чекав цього моменту довгих 7 місяців!

Але, доречно буде уточнити, що Parimatch Ukraine перейшла на гібридну модель роботи ще у часи ковіду і наразі, надає право своїм співробітникам самостійно обирати найбільш прийнятний для них формат: віддалено, гібрид або відвідування коворкінгу. Для організації повноцінної роботи поза офісом в компанії є всі необхідні інструменти, а також, впроваджено компенсацію облаштування домашнього офісу.

Пишаюсь! Нарешті ми відновили всі формати роботи для співробітників та реалізували мрію Parimatch Ukraine, яка повинна була здійснитися ще на початку березня!
Ми відкрили новий, красивий та сучасний офіс в Києві, що відповідає всім вимогам нового часу. Сподіваюся він стане для команди місцем сили та єдинства, народження нових ідей та підтримки один одного у цей складний час.
Найголовніше - безпека кожного передбачена в укритті, що обладнане всім необхідним для перебування під час повітряної тривоги.

наголошує СЕО Parimatch Ukraine, Наталія Гілевич

Першочерговим, для компанії, залишається питання безпеки співробітників. Тож, в бізнес центрі, в якому розташований офіс, передбачено облаштоване укриття, де забезпечені всі умови для комфортної роботи та відпочинку, під час повітряних тривог. Перебування в укритті, після відповідного сигналу, є обов’язковою умовою відвідування офісу для всіх співробітників без виключення.

В чому унікальність офісу, на відкриття якого так чекала вся команда Parimatch Ukraine?

Простір Parimatch Ukraine, загальною площею 1450 кв.м представляє собою великий зонований коворкінг-спейс з переговорними кімнатами, фокус-румами, хот-десками та великою Conference room на 80 місць для загальних зустрічей.

При створенні дизайн-проекту офісу дизайнерами враховувались основні принципи ергономічності та екологічності, тому тут передбачені сучасні акустичні кабіни на 1-4 осіб для проведення зустрічей, які повністю ізолюють звук (у випадку повітряної тривоги, сигнал передається по внутрішнім гучномовним каналам звʼязку). Великі вікна наповнюють приміщення денним світлом, комфортні лаунж зони та безліч рослин створюють атмосферу затишку та спокою.

Коворкінг-спейс компанії розрахований на 130 осіб. Для бронювання робочого місця, переговорної кімнати чи паркомісця, можна скористатися системою Robin booking desk. Вона дає змогу з десктоп-версії, мобільного або спеціальних екранів в офісі забронювати будь-яку необхідну робочу зону.

В офісі є велика функціональна кухня – тут завжди можна підкріпитися корисними снеками, фруктами, горішками, випити запашної кави чи свіжовичавленого соку або обрати страви для обіду. Використаний посуд прибирає клінінг-команда компанії, а сміття відсортовуються в окремі баки для збору різної сировини.

Спорт – найважливіша складова ДНК компанії Parimatch Ukraine, тому в офісі передбачили сучасний тренажерний зал, який має бігову доріжку, тренажер-греблю, стійки з гантелями, уніфікований комплексний станок на всі групи м’язів, тощо. Більш того, співробітники компанії можуть долучатись до спортивних клубів PM Clubs, а в перервах від робочого процесу або після роботи, команда може відволіктись грою в настільний футбол, теніс чи дартс. Поряд з спортивною кімнатою розташовані душові кабіни з усім необхідним.


Родзинкою офісу Parimatch Ukraine є зона караоке. Поки її використання не на часі, але колеги між собою жартують, що саме тут святкуватимуть перемогу України та заспівають всі улюблені українські пісні.

А поки що, Parimatch Ukraine продовжує підтримувати економічний фронт та допомагати нашим захисникам боронити кордони України – за 7 місяців повномасштабної війни бренд Parimatch перерахував для допомоги Україні понад 258 млн грн, а основна частина коштів спрямована на потреби ЗСУ. 

1709