Playboy Ukraine випустив спеціальний випуск про війну

У Playboy Ukraine з'явився спеціальний випуск про війну в Україні. Отримані від продажів кошти будуть спрямовані на гуманітарну допомогу, забезпечення лікарень та купівлю автомобілей швидкої допомоги. Друковану версію обіцяють надіслати після перемоги.

Вартість спецвипуску користувачі визначають самі — від 10 до 200 євро. Після підтвердження платежу автоматично відкривається електронна версія журналу.

«На момент здачі номера триває 31 день війни. Уся редакція журналу перебуває в країні. Ми нікуди не виїхали й вирішили продовжувати свою роботу, хай і у своєрідній реальності глянсового журналу.

Ми зібрали воєдино клубок горя. Щоб ні в кого не виникало сумніву: ми живемо на сторінках підручника історії. Нехай такі спецвипуски не виходять більше ніколи. Незабаром – я в цьому абсолютно впевнений – ми повернемося до колишнього життя та колишніх інтересів», — йдеться у колонці головного редактора Влада Іваненка.

Спецвипуск журналу повністю складається з фотографій, які ілюструють війну в Україні: затори на виїзд із Києва 24 лютого, результати обстрілів у столиці, Маріуполі, Харкові, Сумах, Чернігові та інших містах, поранені люди, харківський пологовий у бомбосховищі, евакуація з Ірпеня через знищений міст, люди, які переховуються в метро, фотодокази бійні в Бучі тощо. Також у номері є історія вбитого на Київщині журналіста Максима Левіна та фотографії його авторства.

Джерело: Детектор Медіа, Playboy Ukraine

1390
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно