Понад 3000 українців поділилося своїми історіями читання на «Книжковому Арсеналі»

Онлайн-сервіс Uklon долучився до довгоочікуваної культурної події — «Книжковий Арсенал» та закликав українців читати без зупинок.

Під час книжкового фестивалю, що тривав 23–27 червня, 3200 відвідувачів долучилися до інтерактивної зони, яка була розроблена спільно з агенцією Postmen.

Багато людей мають звичку читати у транспорті. Комфортне авто — ідеальне місце, де ти читаєш без зупинок, а час вимірюєш сторінками, а не хвилинами. Postmen використав це спостереження для комунікаційної кампанії Uklon в рамках участі у «Книжковому Арсеналі».

Для нас, як для української компанії, участь в проєктах, що спрямовані на розвиток культури та освіти є дуже важливою. Адже ми вважаємо, що з розвитком нашого суспільства ми теж будемо розвиватися і досягати більших успіхів. “Книжковий Арсенал” саме такий проєкт, популяризація культури читання та любові до книжок, особливо серед молоді — це те, чого ми намагаємося досягти разом з цим проєктом. До того ж, це перегукується з нашою місією. Uklon — це про розширення зони комфорту, тож чому не почитати книжку, коли ти їдеш в авто з лівого берега на правий. Це близько 15 сторінок, до речі

говорить Вадим Іщенко, CMO Uklon

Інтерактивна зона була виконана із наліпок які ми зазвичай використовуємо для заміток.

На чорних наліпках відвідувачі могли обрати питання, а на жовтих залишити свою замітку-відповідь.

За 5 днів фестивалю тисячі українців ділилися своїми емоціями та почуттями: «На який вчинок тебе підштовхнула прочитана книга? — Боротися за Крим, Саша 30 років», «Що тебе захоплює в книгах? — Всесвіт, Артем 15 років», «Про щоб ти написав книгу? — Про любов до своєї дівчини, Дмитро 19 років».

Організатори зібрали кожну унікальну історію для подальшого втілення у масштабному проєкті. 

Комунікація була підтримана на автівках, що співпрацюють з сервісом, та push-сповіщеннях додатку.

В основу візуального стилю лягли кольори Uklon та айдентика цьогорічного Книжкового Арсеналу, виконана у вигляді розгорнутої книги.


913