Портфоліо консультації від University of the Arts London

Безкоштовні Консультаційні Сесії (Advisory Sessions) від University of the Arts London (UAL)

Дизайн мислення – одна з найнеобхідніших навичок майбутнього!

В той час, коли багато професій стають роботизованими, чи просто зникають, мистецтво та дизайн набирають оберти і завжди будуть актуальними, та вкрай потрібними.

Університет Мистецтв Лондон – найвідоміший університет з унікальним інноваційним підходом, в якому кожен зможе відкрити свій творчий потенціал, здобувши найкращу освіту та отримати нове творче натхнення !

14 та 15 Листопада у талановитих українців є шанс стати на крок ближче до офіційного вступу в University of the Arts London, пройшовши безкоштовний Advisory Session (Консультаційна Сесія) із академіком університету.

Всього 16 місць!

Про університет UAL

Шість всесвітньо відомих коледжів, що утворюють University of the Arts London (Лондонський Університет Мистецтв), пропонують найширший спектр предметів на рівні від середньої спеціальної та вищої освіти до магістратури та докторантури:

  • Central Saint Martins
  • London College of Communication
  • London College of Fashion
  • Camberwell College of Arts
  • Chelsea College of Arts
  • Wimbledon College of Arts
  • Creative Computing Institute (new)

Кожен коледж пропонує свою власну індивідуальну культуру, філософію та спрямованість, а члени нашого викладацького складу привносять свої інтереси та досвід у предмети, що ними викладаються.

Всі наші коледжі мають чудові навчальні ресурси, такі як галереї, студії, медіацентри, фото та текстильні лабораторії, виробничі відділи, театральні аудиторії та комп'ютерні класи. Студенти мають доступ до широкого спектру навчальних ресурсів – включаючи архіви (архів Стенлі Кубріка)та спеціальні колекції, що датуються аж до 15 століття – та можуть брати додому матеріали з бібліотек коледжів.

Серед випускників UAL інноватори та лідери в своїй сфері:  Alexander McQueen, Stella McCartney, Masha Popova (Ukraine), JW Anderson, PJ Harvey, M.I.A., James Dyson, Charles Saatchi, Anish Kapoor, Yuriy Oparenko (Ukraine), та безліч інших.

Що таке Advisory Sessions?

  1. Перший крок познайомитись з UAL та початок вступного процесу
  2. Це онлайн — консультація від Академіка Університету,  який подивиться ваше портфоліо та надасть поради щодо його вдосконалення
  3. Це емоційний поштовх до здійснення вашої мрії

Для кого Advisory Sessions?

  • школярів (11 клас)
  • студентів університетів
  • професіональних митців всіх креативних та творчих сфер: дизайнерів, ілюстраторів, архітекторів, режисерів, фотографів тощо.

Консультаційна Сесії триває 30 хвилин в онлайн режимі, один на один із Академіком Університету на англійській мові.

Реєстрація 

Що потрібно зробити, щоб вас запросили до Консультаційної Сесії?

На e-mail art@donstream.com.ua надіслати наступну інформацію:

  1. Ім’я, Прізвище та ваш день народження
  2. Назва курсу та Коледжу, де плануєте навчання. Можно обрати на сайті, www.arts.ac.uk Чи можно просто надіслати нам вашу сферу інтересів – а ми допоможемо обрати!
  3. Надіслати все, що стосується вашої освіти чи професійної діяльності: диплом, назва курсу, спеціальність. Якщо, наразі, ви студент, тоді назву вашого навчального закладу
  4. Обов'язково, ваше Портфоліо може бути незакінченим, та на стадії ‘доопрацювання’ ! Портфоліо/роботи треба викласти на будь-який файлообмінник, а нам надіслати лінк.
  5. Нарис Мотиваційного Листа
  6. Для Магістерських Програм – приблизний план проектної роботи (Project Proposal)

Будь ласка, реєструйтесь та присилайте всю необхідну інформацію на e-mail: art@donstream.com.ua

Advisory Sessions є безкоштовними. Лише 16 місць.

Стипендії та фінансова підтримка самим талановитим та завзятим студентам, які готові боротися за місце в Університеті. University of the Arts London посідає друге місце у світовому рейтингу навчальних закладів по Мистецтву та Дизайну (QS World University Rankings 2022).

University of the Arts London, як і вся Велика Британія дуже підтримує Україну.

Після початку війни студенти з України, які вже навчаються та які тільки вступали до UAL, отримали дуже значну підтримку та допомогу від університету включаючи фінансову підтримку, додаткову підтримку для абітурієнтів та консультаційну допомогу.

Реєстрація на Advisory Sessions:

784