Програма лояльності: кохання з першого погляду

Від походу в кіно глядач прагне отримати певну користь. Це може бути відпочинок, естетичну насолоду, отримання нових знань, навіть перезавантаження свідомості і т.п.

Кіно — той вид мистецтва, який допоможе пройти через всі складності, так як воно приносить позитивні емоції, допомагає забути про життєві негаразди.

Вибір споживача спрямований не на сам продукт кіноматографу, а на цінність, яку він очікує отримати від «взаємодії». Ця цінність визначається тим, що глядачі дивляться фільм для того, щоб випробувати певний емоційний стан і почуття.

Однією з основних конкурентних переваг мережі кінотеатрів Wizoria, гідно оціненою відвідувачами, може вважатися висока якість обслуговування і сервісність. Цьому сприяє наявність чітких стандартів якості однакових у всій мережі, процесу навчання і підготовки кадрів, періодичність контролю знань персоналу.

Як заходи протидії кризі рекомендуємо застосовувати різні програми для збереження свого глядача, а саме — програми лояльності. З їх допомогою можливо компенсувати очікуване зниження приросту глядацької аудиторії за рахунок формування прихильності бренду.

Wizoria Cashback — це унікальна програма лояльності кінотеатрів Wizoria, що зробить наші з вами зустічі частішими і приємнішими.

Гості отримують 3% на особистий Wizoria Cashback рахунок кожного разу, коли купують квитки або товари у кіно-барі.

Щоразу, насолоджуючись кіносеансом у зручних залах Wizoria, облаштованих за останнім словом техніки, або куштуючи смаколики з кінобару, відвідувачі заощаджують та накопичують Wizoria Cashback, який можна із задоволенням витратити вже наступного дня у Wizoria!

639