ReUkraine розпочав волонтерський бізнес-рух по відновленню України

Благодійний волонтерський рух ReUkraine допомагає українському Уряду наповнити спеціальні фонди для відновлення України після війни!

Команда активних громадян України ReUkraine створила унікальний майданчик, який згуртовує спільноту брендів зі всього світу. Небайдужі учасники бізнес-руху прагнуть миру та готові робити свій внесок у відбудову України!

Чисельні світові бренди вже згодні перераховувати 1% від продажів до спеціальних фондів українського Уряду. Передані благодійні суми йдуть на відновлення зруйнованого майна та інфраструктури, оновлення і трансформування економіки, підтримку постраждалого бізнесу та погашення боргів.

Саме сьогодні приєднання до ReUkraine робить світову бізнес-спільноту частиною нової історії України!

Долучитися до ReUkraine дуже легко! Необхідно лише заповнити анкету на сайті. Отримати у зворотному листі логотип, щоб наліпити його на видному місці в офісі або торговому залі. Наліпка є знаком того, що саме з продажу товарів відраховується 1% на відновлення України. Широке використання мерчу буде працювати на користь бізнесу, посилюючи лояльність клієнтів та інтерес до бренду. Учасники волонтерського руху можуть сміливо заявляти про приєднання до ReUkraine у власних соціальних мережах й спонукати інших чинити добрі справи!

До команди ReUkraine поступово приєднуються координатори зі всього світу! З нами вже бізнес-спільнота України, Польщі, Чехії, Німеччини, Латвії, Литви, Естонії, вони всі разом охоче єднають волонтерський рух і спонукають до розбудови миру!

Вся команда ReUkraine діє дуже прозоро й не отримує жодних винагород чи комісій від Уряду України. Бізнес-учасники ReUkraine самостійно перераховують кошти на офіційні реквізити. Усі охочі можуть дивиться лічильник, що показує розмір надісланих сум до фондів відновлення України!

Приєднуйтесь до волонтерського бізнес-руху небайдужих підприємців, що підтримує відновлення мирної України!

Більш детальна інформація на сайті ReUkraine.

1011