Saatchi & Saatchi Ukraine стала креативною агенцією #1 в Україні

У Одесі завершився Ukrainian Creative Awards, який приніс агенції Saatchi & Saatchi Ukraine перше історичне чемпіонське звання в Рейтингу креативності та майстерності України сезону 2018/2019. І це не випадковість, адже до цього декілька сезонів поспіль агенція посідала одне із ТОП-3 місць.

Це заслужений спільний результат роботи усієї нашої крутої команди і креативного директора Saatchi & Saatchi Ukraine Кості Шнайдера. Я пишаюсь кожним проектом, який нам вдалось реалізувати, і неймовірно вдячна колегам за їх невгамовну енергію і невтомний креатив. Окрема подяка нашим улюбленим клієнтам, які ризикують та погоджуються на сміливі ідеї, які на перший погляд, здавалось би, неможливим реалізувати. Це one team - one dream у дії. Адже коли всією душею прагнеш чогось, то nothing is impossible. І це доведено Saatchi & Saatchi Ukraine!

прокоментувала перемогу директорка Saatchi & Saatchi Ukraine Тетяна Сливко.

Я переконаний, що зараз головна інвестиція для росту бізнесу - це розвиток HR-бренду, адже саме люди є основною цінністю будь-якої компанії. А перші місця у фестивалях та рейтингах - це додатковий мотиваційний фактор. Такі досягнення додають драйву, емоцій, дарують ентузіазм і заохочують команду щодня вирішувати складні задачі. Ми знаємо, що гроші - вже давно далеко не найважливіший стимул для молоді, вони ставлять у пріоритет емоції і необхідність бути причетним до чогось величного. Тож вітаю кожного, хто працює у команді Saatchi & Saatchi Ukraine із цією перемогою. Нехай їх очі горять бажанням щодня міняти рекламну індустрію і приносити їй нові перемоги!

зазначив генеральний директор Всеукраїнської рекламної коаліції Максим Лазебник.

Цього року платформа Ukrainian Creative Awards (UCA) об’єднала одразу чотири проекти: два міжнародних фестивалі - Київський Міжнародний Фестиваль Реклами і WOW DONE AWARDS, а також два національних конкурси - ADC*UA Awards та Ukrainian Design: The Very Best Of.

В останні роки Всеукраїнська Рекламна Коаліція об’єднала Рейтинг креативності та майстерності України сезону 2018/2019, що посилило рівень конкуренції серед учасників. Адже за перемогу змагались креативні, медіа, digital-агенції, агентства маркетингових сервісів та PR, брендингові агентств і дизайн-студії.

Креативний сезон 2018/2019 включає майже два десятки топових міжнародних та українських фестивалів, у тому числі Cannes Lions, Epica, Eurobest, “Білий квадрат”, AdBlackSea , КМФР, Wow Done Awards та інші. Традиційно, рейтинговий рік закрив Київський Міжнародний Фестиваль Реклами, оголошення результатів якого відбулось у рамках Ukrainian Creative Awards.

Saatchi & Saatchi Ukraine отримали 29 нагород (15 bronze, 11 silver, 3 gold та 1 best of contest), стали найкращою агенцією КМФР і, у результаті, закріпили за собою перше місце в Рейтингу креативності та майстерності.

За посиланнями можна ознайомитись із кейсами, що цьогоріч принесли Saatchi & Saatchi Ukraine найбільше нагород:

Національні парки України:

Доповнена реальність з MONATIK для Сoca-Cola:

Хостел-бар для Rebra & Kotlety:

A Pawn can beat a King:

Мурал, намальований дроном для Sprite:

Нагадаємо, агенція Saatchi&Saatchi Ukraine входить до складу комунікаційної групи Publicis Groupe Ukraine. 

1229