SupportYourApp шукає більше сапортів

Перевір, можливо їм потрібний саме ти.

Міжнародна Support-as-a-Service компанія SupportYourApp, яка надає надійну технічну та клієнтську підтримку з фокусом на ІТ-індустрію в більше ніж 30 країнах світу, нещодавно випустила відео маніфест у підтримку сапортів — консультантів служб підтримки, які спілкуються з користувачами різних додатків, програм та сервісів.

«Ми всі — сапорти» — так звучить головна ідея ролика. В ньому наголошується, що сапортом може бути не лише людина, яка фахово займається підтримкою, але й кожен, хто має звичку допомагати іншим.

За кілька тижнів після виходу відео в SupportYourApp оголосили, що компанії потрібно більше сапортів. Тому, якщо ви чи ваші друзі зараз знаходитеся в процесі пошуку роботи або взагалі хочете змінити фах, якщо ви хочете не просто заробляти, а й приносити користь людям, щодня змінювати світ на краще, підтримуючи людей з різних куточків світу — у вас є шанс поповнити цю величезну родину сапортів.

Дізнатися, наскільки сапорт вам близький, можна, подивившись відео. В ньому детально описано, кого саме шукають в компанії. Бо тут чекають сапортів, які можуть пояснити що завгодно. Сапортів, які не біжать від проблем. Сапортів, які цими проблемами займаються. Бо саме на підтримці таких людей цей світ і тримається (с).

Впізнали себе або когось зі знайомих? Тоді хутчіше приєднуйтесь до команди за цим посиланням.

178