Suzuki набирає швидкість: NCG DIEVO відновлює рекламні активності для відомого автовиробника

Український автомобільний ринок починає поступово відновлюватись, відповідно – повертається й реклама. Восени 2022 року digital-центрична рекламна агенція NCG DIEVO вперше від початку повномасштабного вторгнення запустила рекламну кампанію для свого давнього партнера Suzuki.

Ринок легкових автомобілів демонструє перші позитивні ознаки: за даними autoconsulting, у вересні 2022 року дилери реалізували на 12% більше нових авто, ніж місяцем раніше. Зрозуміло, що в порівнянні з попереднім роком ситуація все ще складна, але навіть така динаміка дає надію виробникам та дилерам.

«Ми дуже раді продовжувати співпрацю з NCG DIEVO, бо завжди отримуємо максимум ефективних рішень навіть на короткі кампанії», – зазначає менеджер з маркетингу та PR бренду Suzuki в Україні.

Suzuki відновила поставки нових автомобілів в Україну наприкінці літа й поступово підвищує динаміку рекламних проявів. Першим етапом повернення у комунікації стала активність у соціальних мережах, другим – розгалужена на декілька каналів performance-кампанія. За планом, упродовж всієї осені комунікаційна діяльність буде розвиватися послідовно, із залученням додаткових каналів, площадок та digital-інструментів.

«Наводити мости між брендами та їхніми шанувальниками – нетривіальна задача навіть у мирні часи, а зараз вона додатково ускладнюється багатьма факторами: інформаційний простір змінився, й залучати потенційних клієнтів стало складніше. Але ми знайшли оптимальні інструменти для досягнення того рівня підтримки, якого бренд Suzuki Vitara потребує зараз. А багаторічне партнерство із Suzuki надихає нас працювати ще з більшою завзятістю», – коментує Алла Борщ, Managing Director рекламно-комунікаційного холдингу NCG, частиною якого є NCG DIEVO. 

510