Tsok-Tsok.online «Сільпо» та Windfor’s Kyiv рятують Великдень

Великдень 2020 не схожий на інші. Держава намагається утримати людей на Великдень вдома законами, а бренди своєю комунікацією. Тільки церква відчиняє свої двері та гостинно запрошує на Великдень.

Сейчас как никогда брендам нужно быть полезными — помогать, поддерживать, выводить из карантинных настроений. Это часть социальной ответственности — дать людям все для того, чтобы им не приходилось выходить из дома, и не важно — ты онлайн-магазин или ритейлер. А в этом месяце одно из ключевых офлайн-событий года для украинцев, поэтому мы решили перевести Пасху в онлайн.

Олександра Найдьонова, head of strategy Windfor’s Kyiv.

Разом з «Сільпо» ми знайшли спосіб, як залишити людей вдома фаном, а не погрозами. Як побороти паніку та депресію дурощами та веселощами. Зберегти традицію, яку ми дуже любимо. А ще зберегти нас, яких ми любимо не менше.

ЦОК-ЦОК ОНЛАЙН — це можливість поцокатись крашанками на відстані. Знайдіть вдома найміцніше яйце, зайдіть у гру, надішліть цок-цок-лінк комусь з рідних і цокайтесь яйцями дистанційно. 

Яке ти — Яйце?

Спочатку гравець отримує левел «Звичайне Яйце». З кожною новою перемогою гравець здобуває новий левел: «Сталеве Яйце», «Яйце з Адамантовою Шкаралупою» і так аж до «Яйця Абсолютного Чемпіона Гри «ЦОК-ЦОК.ОНЛАЙН» від «Сільпо».

Поки гравець не назбирає достатню кількість перемог, він не може побачити яйце вищого рівня. Але може приміряти його на себе, скориставшись інстаграм-маскою «Яке ти — Яйце?».

insta-маска
Ми робимо все, аби гості почувались у безпеці, як і раніше. Але розважатись теж треба. І якщо вже не можна побачитись з друзями та зібрати всю родину за одним столом, то збиратимемось онлайн. Бо яке свято без цокання яйцями?
Разом із суперкомандою Windfor’s та RIBS ми перевели бій крашанками в онлайн за рекордні 2 тижні. Місія виконана: цоканню у Великдень — бути!

Маркетинг-директор «Сільпо» — Катерина Огуряєва

Як розробити повноцінний діджитал-проєкт від ідеї до реалізації за 2 тижні

Делать крутые ситуативные штуки сложно прежде всего из-за того, что их невозможно спланировать. Еще месяц назад не было карантина и представить эту идею было невозможно. Почти все, к кому мы обращались за помощью в реализации, отказывались браться за проект в такие сжатые сроки. Но нам очень повезло найти сумасшедших ребят из RIBS, с которыми мы вместе последние 2 недели в режиме нон-стоп рисовали, тестили, анимировали, кодили и не скупились на доработку деталей, чтобы людям было по-настоящему интересно играть.

Ілля Ануфрієнко, виконавчий креативний директор та співзасновник Windfor’s Kyiv

Окрема подяка студії RIBS, яка втілила ідею у життя.

З найкращими,

«Сільпо»:

  • Маркетинг директор Катерина Огуряєва

  • Керівник відділу digital продакшн — Леся Шатурська
  • Керівник департаменту бренд-комунікацій — Юля Забровська

Windfor’s Kyiv:

  • Креативний директор — Ілля Ануфрієнко

  • Стратег — Олександра Найдьонова
  • Копірайтер — Ілля Янковський
  • Дизайнери — Віка Москофіді, Ксенія Мільченко, Арман Єнокян

RIBS:

  • Технічний директор — Артем Решетніков

  • Лід фронтенд — Роман Москаленко
  • Арт-директор — Ірина Бондаренко

Дизайнери — Юлiя Коноваленко, Анна Дiденко

1635