У Польщі запускається програма резиденції для української креативної молоді

New Space Foundation, неурядова організація, яка реалізує проєкти в галузі освіти та науки для соціально-економічного розвитку в Польщі та Європі, та Science Now, багатопрофільна творча студія, яка спеціалізується на стратегічному дизайні та розробці нових підприємств, спільно з Посольством США у Варшаві, Державним Департаментом США та Fulbright Poland запускають нову ініціативу SPLOT UA Residency, метою якої є створення прототипів соціальних інновацій та бізнес-проєктів з їх потенційною майбутньою реалізацією в Україні.

Під час програми відібрані учасники працюватимуть над трьома темами на основі Планів реконструкції України: «Зцілення міста», «Відродження ночі» та «Відновлення освіти».

Резиденція SPLOT UA відкрита для українців віком від 18 до 25 років, які зараз проживають у Польщі внаслідок російської вторгнення, та мають особливі інтереси або талант: мистецький, науковий, підприємницький, організаційний чи інший. Важлива мотивація претендента, а також бажання та вміння працювати в команді.

Протягом шести місяців учасники матимуть можливість розвивати свої навички й працювати разом із досвідченими менторами та міжнародними експертами з різних галузей, у тому числі численними випускниками програм Fulbright.

Джерело: пресреліз

766
CASES
Україна, Київ