У серпі відбудеться тритижневий освітній проєкт для стартапів SET Bootcamp

SET University в партнерстві з європейським акселератором та інвестором Startup Wise Guys і міжнародним цифровим хабом для технологічних impact-бізнесів tech2impact та за участі Google запускає SET Bootcamp – тритижневий освітній проєкт для стартапів, які створюють інноваційні рішення та продукти, що сприяють відновленню та економічному розвитку України.

Цей міжнародний проєкт націлений на розвиток інноваційної економіки й підприємництва в Україні та зміцнення позиції України на світовій технологічній арені. Програма SET Bootcamp надає практичні навички та охоплює основні напрямки розвитку стартапу: дослідження користувачів, прототипування, фінанси, маркетингова стратегія та продажі, фандрейзинг і підготовка презентації для інвесторів.

Навчання в SET Bootcamp проходитиме онлайн з 8 по 26 серпня. Дедлайн для подачі заявок — 31 липня. Учасників відбиратимуть ментори та організатори SET Bootcamp у форматі відкритого конкурсу. Щоб взяти участь, необхідно заповнити заявку на сайті. Робоча мова програми — англійська.

Ключовим критерієм відбору стартапів до буткемпу є вплив та значення продукту для відновлення України в таких сферах:

  • безпека;
  • гуманітарна та соціальна підтримка;
  • інноваційні технології в медичній сфері;
  • економічний розвиток та рішення для підтримки малого і середнього бізнесу;
  • освіта;
  • відновлення інфраструктури.

Заявки можуть подавати бізнеси, що працюють з будь-якими технологіями, які не мають технічних обмежень до масштабування та які знаходяться в або ж орієнтовані на Україну. Проєкти можуть знаходитися на будь-якій стадії — від розробки прототипа до масштабування на ринку чи залучення інвестицій.

Більше подробиць про відбір, дедлайни та команду менторів, за посиланням.

Джерело: Oфіційний Блоґ - Google Україна

891
CASES
Україна, Київ