У світі домашніх людин — новий проєкт для Shafa

Цієї весни наш світ звузився до розміру квартири. Тут проводили наради, тягнули шпагати, варили гречку, і втрачали відчуття часу, бо кожне сьогодні схоже на вчора.

Однакова картинка перед очима дратує і напружує, а якщо декілька днів не вилазити з домашньої футболки, то зовсім озвіріти можна.

Разом із Shafa.ua, сервісом для придбання та продажу речей, Banda запропонувала змінити єдине, що можна змінити в цьому зачарованому колі подій – домашній одяг, а разом з ним і свій стан. Бо переодягнутись – це як перемкнути настрій.

Бренд зібрав на своєму сайті купу зручного одягу для дому, а креативники Banda розказали про це у новій кампанії.

«Ми намацали пульсуючий біль багатьох – раптову нестачу домашніх речей і безжальне заношування тих, що є. Так народився цикл сторіз-репортажів «У світі домашніх людин». Це історії халатотигри, футболкозаври та лосиненяти, врятованих Shafa.ua від домашнього «озвіріння», — розповідає команда, яка працювала над проєктом.

За три тижні лояльність до бренду Shafa.ua виросла на 22% (результати опитувальника Brand Lift на Youtube). Youtube-прероли розмістили у телевізійних шоу та серіалах, і таким чином влучили в нашу цільову аудиторію на 100%.

Усі ролики створили у вертикальному форматі: адаптованому для мобільних версій та реклами в сторіз.

А ще Banda створила інста-фільтр — Тест на домашнє «озвіріння»

Детальніше на сайті Banda.

1356
Banda Agency
Україна, Київ