UAnimals проведуть онлайн-марш, щоб зібрати гроші на порятунок тварин

Зоозахисна організація UAnimals оголосила про проведення онлайн-марш до Всесвітнього дня захисту тварин. Мета ініціативи — зібрати гроші для допомоги притулкам.

З початку повномасштабного вторгнення 3 зоопарки і 20 притулків зазнали обстрілів російської армії. Понад 1 000 000 диких, домашніх і сільськогосподарських тварин загинуло від бойових дій.



Щороку UAnimals проводять марш у десятках українських міст. Цього разу через повномасштабну війну подія відбудеться в онлайн-форматі і об’єднає учасників з усіх міст України.

Віртуальний марш триватиме із 4 по 10 жовтня. Щоб долучитися до події, необхідно авторизуватися на платформі UAnimals, обрати свій населений пункт та зробити донат. Після цього фото учасника з’явиться на інтерактивній мапі.

Всі кошти з Маршу підуть на закупівлю кормів, ветпрепаратів, оплату лікування та евакуацію тварин із зон бойових дій, а також на ремонт постраждалих притулків та реабілітаційних центрів.

«Онлайн-марш має на меті привернути увагу суспільства до екоциду, який в Україні чинять російські окупанти, а також зібрати гроші на порятунок тварин. Із початку повномасштабного вторгнення три зоопарки і 20 притулків зазнали обстрілів російської армії. Понад мільйон диких, домашніх і сільськогосподарських тварин загинуло від бойових дій», – коментують в UAnimals.

Джерело: The Village

360
CASES
Україна, Київ