Українські дизайнери запустили ініціативу «Українці кажуть «Дякую»

Українські дизайнери Оля Кузовкіна та Сергій Сербін запустили ініціативу «Українці кажуть «Дякую», про що повідомляє DTF Magazine. Це серія постерів зі словом «Дякую» на 16 мовах, які можна завантажити безкоштовно.

Організатори проєкту закликають роздрукувати постери, розмістити їх на вулицях міст по всьому світу — у вікнах магазинів, офісах та просто в соціальних мережах — і «подякувати людей за допомогу», яку вони надають для жителів України.

Плакати з подякою вже розмістили на вулицях Нідерландів, Франції, Естонії, Польщі та Чехії.

«Цей проєкт дуже важливий для нас. Незважаючи на всю злість та гіркоту, ми дуже зворушені колосальною підтримкою людей з усього світу. Тому ми вирішили направити нашу енергію на проєкт, який дякує всім за допомогу в цій важкій для нас ситуації. Українці — неймовірно вдячні люди, ми просто вирішили підкреслити це. Зараз нас оточує стільки жорстокості, давайте пам’ятати про співчуття і добре ставлення один до одного», — пояснюють організатори у матеріалі DTF Magazine.

Окрім існуючих восьми шаблонів, кожен бажаючий може виготовити власний персоналізований плакат. Для цього потрібно заповнити окрему форму в нижній частині сайту.

На сайті проєкту також розмістили посилання на благодійні фонди, що займаються підтримкою української армії та мирного населення. 

1097
CASES
Україна, Київ