Українські креативники зможуть безплатно подати роботи на ADC*E Awards 2022

ADC*E Awards дозволив українським агенціям безоплатно подати свої роботи на конкурс, за умови, якщо вони були визнані на національному рівні.

У 2022 році національний етап конкурсу в Україні не проводився, тому цьогоріч Київський Міжнародний Фестиваль Реклами 2022 буде зараховуватися як конкурс національного відбору. Це означає, що українські переможці та фіналісти КМФР 2022 зможуть подавати заявки на участь в ADC*E Awards 2022 безплатно.

Оновленням в конкурсній програмі фестивалю цьогоріч стала нагорода Equal Star, що буде відзначенням креативності, яка долає стереотипи. Журі обиратимуть найкращі роботи, які сприяють інклюзії, гендерній рівності та боротьбі з усіма формами дискримінації.

Європейський клуб ADC*E активно підтримує українську креативну спільноту. Однією з його ініціатив було запрошення українців до розробки комунікаційної кампанії конкурсу ADC*E Awards 2022. Спільно з українським клубом ADC*E організував пітч між трьома агентствами: 22Buro, Leo Burnett Ukraine та Saatchi & Saatchi Ukraine. Пропозиція Leo Burnett Ukraine «Великі ідеї об’єднують Європу» була обрана як остаточна концепція, яка передала дух ADC*E та активізувала важливі питання в Європі, та буде втілювати цьогорічну кампанію конкурсу.

Конкурс ADC*E Awards, що в цьому році пройде в 31 раз, буде відкритий до 14 жовтня. Переможців оголосять 2 грудня.

Джерело: Telegraf. Design

585
CASES
Україна, Київ