Українські стартапи зможуть долучитися до національної делегації на SXSW 2022

Українські стартапи можуть взяти участь у конкурсі та приєднатися до українського стенду стартапів у Техасі на конференції South By Southwest, що відбудеться з 11 до 20 березня. 6 стартапів-переможців конкурсу зможуть представити свій продукт за рахунок коштів Українського Фонду стартапів і партнерів на SXSW 2022.

SXSW (South by Southwest) — міжнародна конференція, що включає події, присвячені найважливішим досягненням у галузі технологій, інновацій, культури та інших напрямів. SXSW збирає лідерів з усього світу для обговорення актуальних проблем. Всього захід відвідує понад 70 000 людей та близько 10 000 компаній. Серед гостей SXSW були Ілон Маск, Марк К’юбан, Барак Обама та інші.

Для участі в конкурсі необхідно подати заявку до 10 січня 2022 року. Що треба зробити:

  • продемонструвати продукт або послугу (макет/прототип /тощо);
  • мати засновника, який володіє англійською (або англомовного представника);
  • дотриматися вимог участі в програмі SXSW 2022.

Детальніше — за посиланням https://usf.com.ua/sxsw-2022/

Перша офіційна делегація на SXSW (South by Southwest) від України стала можливою завдяки Програмі USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та їхній тісній співпраці з Ukrainian Startup Fund, Startup Grind Kyiv та Western NIS Enterprise Fund і за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства закордонних справ України та Громадської організації «Фундація Течія».

1106