В агенції Sasquatch Digital створили мікс найкращих треків ВІА 70-х

До свого 11-го дня народження агенція Sasquatch Digital зібрала плейлист вихідного дня. А допоміг створити мікс Іван Барбул (DJ Barbulone).

«Час українського фанку вважається унікальним періодом вітчизняної поп-музики. Наприкінці 60-х — на початку 70-х років наші гурти, використовуючи нові тоді електронні інструменти, створили особливий музичний стиль. Він базувався на елементах фанку, року, джазу й рок-н-ролу. Завдяки фольк-мелодіям як матеріалу музика стала легальною в СРСР. А зарубіжні мотиви, взяті за основу мелодій, зробили цей напрямок легендарним. Тож, незважаючи на 50 років дистанції, вокально-інструментальні ансамблі 70-х і досі звучать дуже сучасно», — розповідає CEO агенції Роман Геращенко.

Та не однією лиш «Кобзою» багаті. Адже до міксу ввійшли треки від Назарія Яремчука, Василя Зінкевича, ВІА «Водограй», «Арніка», «Веселі скрипки», «Ватра», «Візерунки шляхів» тощо.

Мікс найкращих треків ВІА 70-х ідеально пасуватиме не тільки вранці у вікенд, але й для розмов за філіжанкою кави на роботі. Плейлист можна знайти на YouTube, у MixCloud або на SoundCloud.

1143