Відкриття виставки "Листівки з України" в Парижі

Виставка "Листівки з України" відкрилася 10 листопада у садах Вільмен вздовж каналу Сан-Мартан у Парижі, й буде відкрита для відвідування з 10 листопада до кінця 2022 року. 

Проєкт створений Українським інститутом та реалізується у Франції ініціативою Українська Весна у партнерстві з Посольством України у Франції, мерією Парижа та Мерією 10го району.

Основна інформація та деталі проекту — на слайдах.

Після кількох днів після відкриття взяли коментар у відвідувачки: 

Сьогодні це місце виявилось дуже жвавим. Багато людей зупинялись прочитати тексти, потім запитували про проект, хто робив фото, виказували співчуття та підтримку. Роботи дуже добре звертають на себе увагу! Велика подяка за проект!

Виставку реалізовано проєктом Українська Весна, що є ініціативою Українського інституту в партнерстві з посольством України у Франції, здійснюється за підтримки Благодійного фонду Dofa Fund та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Мета Української весни — забезпечити якісний український контент у французькому експертному культурному полі, розширюючи фахові дискусії щодо історії та культури України, спростовуючи пануючі хибні уявлення французів про Україну різними засобами культури і мистецтва.

Більше інформації про ініціативу за посиланнями на Instagram, Facebook та Linktree.

800