Якісно впорядкуйте дані з новинкою від видавництва ArtHuss

Скоро вийде друком книга “Хороші діаграми”, яка містить поради, інструменти та вправи для кращої візуалізації даних. 

Це видання стане надійним помічником для кожного дизайнера, який працює з інфографіками, а також кожній людині, що займається презентаціями на роботі і потребує кращої репрезентації даних.

«Хороші діаграми. Поради, інструменти та вправи для кращої візуалізації даних», Скотт Берінато (ArtHuss, 2022)

Ви одразу можете зрозуміти чи перед вами ефективний графік або діаграма. Вони впливають на ваші емоції, надають інформацію у зрозумілий спосіб. Проте що саме робить ці графіки ефективними? Автор книги Скотт Берінато описує методи та засоби, які допоможуть кожному презентувати дані.

Скотт Берінато — експерт з візуалізації даних, якому подобається знаходити ефективні рішення для вирішення комунікаційної мети інформації. Він часто проводить семінари, аби допомогти іншим покращити навички роботи з діаграмами. Також Скотт — старший редактор Harvard Business Review, де створив успішні формати візуальної оповіді, включно з інфографіками для дикторів, та керував командою, яка запустила додаток HBR для iPad. Двічі він був переможцем премії Гранд Ніл за внесок року у бізнес. Він написав книгу “Хороші діаграми”, щоб допомогти кожному, хто прагне створити впливові візуальні повідомлення для різної аудиторії.

Автор книги описує правила роботи із даними, допомагає читачам вирішувати типові проблеми при створенні графіків та діаграм: підбір кольору, обрання типу візуалізації, інструменти переконання, охоплення концепцій, тощо. Книга “Хороші діаграми” — це посібник, що містить теоретичні пояснення, доповнені підказками, нагадуваннями та місця для практики, аби читачі змогли застосовувати отримані знання і робити власні прототипи діаграм з урахуванням корисної інформації з книги.

Якщо ви прагнете ефективно доносити свої ідеї та презентувати результати досліджень, книга “Хороші діаграми” стане незамінним самовчителем. 


  • Купуйте новинку на сайті видавництва ArtHuss та отримайте гарантовану знижку 15% за промокодом cases
1757