Yellow Clutch Advertising розпочала співпрацю з компанією «Фармак»

У 2021 році компанія Yellow Clutch Advertising офіційно перемогла в тендері для PR-супроводу українського фармацевтичного гіганта — компанії «Фармак»

«Фармак» — лідер ринку, експорту й інновацій. Компанія щорічно вкладає в розвиток 90% прибутку. За останні 10 років в наукові дослідження та розробки інвестували 100 мільйонів доларів. Нещодавно «Фармак» запустив будівництво амбітного проєкту — нового R&D-комплексу.

Компанія вбачає свою місію у створенні лікарських засобів європейської якості за доступною ціною, і варто зазначити, що фахівці досягли в цьому неабияких успіхів. Кожен третій українець має у своїй аптечці препарати компанії. За останні роки «Фармак» значно розширив сферу впливу і збільшив частину експорту, тож українські ліки з'явилися у понад 30 країнах світу.

Yellow Clutch Advertising відома своїм науково-популярним проєктом Nobilitet. Тож говорити про складні речі простими словами для агенції справа не нова.

Валерія Лошманова, CEO Yellow Clutch Advertising:

«Фармацевтика — це потужний рушій прогресу, за нею майбутнє. Останні два роки вкотре довели нам доцільність і правдивість цієї думки. Люди, котрі працюють у цій галузі, не можуть схибити, адже саме від їхніх досягнень залежать мільйони життів. Співпрацюючи з такою компанією, як “Фармак”, ми також не маємо права на помилку і робимо все можливе для ефективного результату».

Євгенія Піддубна, директорка з корпоративних комунікацій «Фармак»:

«Для "Фармак" одним з пріоритетів розвитку є партнерство. Ми ретельно обираємо компанії, з якими разом реалізуємо значущі для компанії проєкти. Послідовна та виважена комунікація є важливою для розбудови репутації «Фармак» як флагмана фармацевтичного ринку України, великого роботодавця та відповідального члена громади. Тож ми розраховуємо, що співпраця з Yellow Clutch Advertising сприятиме реалізації цієї мети».

455