Зустріч з письменником Сергієм Жаданом можна купити на благодійному аукціоні Прозорро.Продажі

На благодійному аукціоні Прозорро.Продажі можна купити зустріч з письменником Сергієм Жаданом. Аукціон відбудеться 2 квітня 2022 року.

Усі кошти, зібрані за підсумками аукціону, будуть спрямовані на рахунки Національного банку на підтримку армії та гуманітарну допомогу.

Сергій Жадан — один з найвідоміших українських письменників та поетів.

14 березня 2022 року, в розпал війни України проти російських окупантів, Польська академія наук номінувала Сергія Жадана на здобуття Нобелівської премії з літератури. Від початку війни письменник перебуває у місті, де ведуться одні з найгарячіших боїв за Україну, — у своєму рідному Харкові. Він волонтерить та пише для іноземних медіа правду про війну в Україні.

Запустивши благодійні аукціони, команда «Прозорро.Продажі» звернулася до Сергія Жадана з проханням виставити лот на торги, аби залучити кошти на підтримку армії. Він запропонував як лот зустріч з ним після перемоги. Зустріч переможця аукціону з письменником організує команда «Прозорро.Продажі».

Нагадаємо, у березні 2022 року державна система онлайн аукціонів Прозорро.Продажі запустили благодійні аукціони. Це новий тип торгів у системі. Серед лотів на таких благодійних аукціонах вже є зустрічі з Жаданом, прапор з автографом Вакарчука, картини художників.

Ми й далі оголошуватимемо нові унікальні лоти від лідерів думок, митців, державних компаній та небайдужих українців. Слідкувати за новими лотами, що додаватимуться, можна на цій сторінці: https://prozorro.sale/charity-auctions-list

1716