Це мільйон, дітки: благодійна кампанія фонду «Таблеточки» і Leo Burnett Ukraine завершилася хепі-ендом

День захисту дітей не дарма так називається, вважають «Таблеточки». Тому щороку фонд відзначає це свято масштабним збором коштів на лікування онкохворих хлопців і дівчат.

Цього року вийшла кампанія зі сміливою назвою «Як я живу на твої гроші?», створена разом з агенцією Leo Burnett Ukraine і режисером Ганкою Третяк. Медійним просуванням займалася агенція DIEVO.

Менш ніж за місяць проєкт досяг мети – більше 1 000 000 грн зібраних коштів. А завдяки партнеру акції – «Фонду Бориса Ложкіна» – суму буде подвоєно. В підсумку діти отримають понад 2 мільйони гривень на лікування!

Відео можна глянути за посиланням: https://youtu.be/qjUQ28qRel8.

Ця кампанія особлива для «Таблеточок». Вона мала не лише зібрати мільйон, а й розвінчати міф про нецільове використання коштів благодійників.

Саме тому обличчям кампанії став реальний переможець раку – Артем, колишній підопічний фонду. Коли 9-річний хлопчик звертається до глядача «Як я живу на твої гроші?», то водночас чіпляє увагу до самого кінця і власним прикладом доводить: твої гроші рятують дітям життя!

Інші відео можна глянути за посиланням:

https://youtu.be/g6uxjxYOmF0

https://youtu.be/1F8OKsODhz4

https://youtu.be/n0oqW9r8V54

https://youtu.be/5f658bWgWu4

А життя – це ж найкоштовніше лакшері в світі! Історія Артема, бадьора і переможна, що незвично для локальних благодійних кампаній, нагадує всім нам про цінність кожного моменту. Хоч то трохи підгорілий шашличок, хоч палючі промені на дачі.

Фонд «Таблеточки» і агенція Leo Burnett Ukraine хотіли б ще раз подякувати всім, хто приєднався до цього маленького дива. Всім, хто зробив переказ. Всім, хто просто поставив лайк.

Дякуємо всім, хто вірить разом з нами, що ДАЛІ БУДЕ!

Таблеточки — благодійний фонд, який допомагає онкохворим дітям та їхнім сім’ям в Україні. Фонд працює у чотирьох напрямах: адресна допомога сім’ям, системна допомога українським дитячим онковідділенням, лобіювання прав пацієнтів та професійний розвиток медичного персоналу. За 8 років роботи фонду понад 4 000 онкохворих дітей отримали адресну допомогу.

Нагадаємо, агенція Leo Burnett Ukraine входить до складу комунікаційної групи Publicis Groupe Ukraine, що є найбільш ефективною рекламною групою 2019 року. 

675
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно