Чим живе український PR? Результати дослідження

Завершилося щорічне дослідження «State оf PR. PR-індустрія України в 2023: виклики, тренди, перспективи». Його результати сервіс медіамоніторингу LOOQME презентує 23 листопада під час вебінару.

Традиційно наприкінці року LOOQME проводить State of PR – вивчення стану української PR-індустрії. Для цього проводиться опитування експертів галузі щодо різних аспектів їхньої роботи та тенденцій ринку. На основі опитування компанія готує звіт, який є свого роду зрізом індустрії, який показує основні тренди, акценти та зміни в галузі.

Тож 23 листопада, о 16.00 відбудеться вебінар-презентація дослідження-2023. Під час нього CEO&Founder LOOQME Оксана Кононова, директорка з розвитку Newsfront Communications Вікторія Чернова та керівник пресслужби Групи Метінвест Андрій Бурлаков обговорять, як виглядає сучасний піарник та з якими викликами зіштовхнулась галузь у 2023 році. На основі результатів опитування учасникам вебінару розкажуть про інструменти, завдання, КРІ та бюджети, а також використання штучного інтелекту та прогнози щодо його розвитку.

Зареєструватися на вебінар можна за посиланням.

Усі зареєстровані учасники отримають звіт «State of PR 2023» після заходу.

427
LOOQME
Україна