#ГодиниДляРодини: В Україні створили благодійний онлайн-магазин, де можна купити мамині обійми та годину сміху

Фундація Дім Рональда МакДональда запустила благодійний онлайн-магазин #ГодиниДляРодини. Користувачі можуть придбати віртуальний час, що конвертується у реальну підтримку родин у Сімейних Кімнатах лікарень під час тривалого лікування дітей. Родини завжди користуються Сімейними Кімнатами безкоштовно. Однак їхнє утримання в п’яти лікарнях України коштує понад 18000 гривень на добу. Або ж близько 12 гривень за хвилину. Саме цей час можна придбати в онлайн-магазині.

В усьому світі Фундація Дім Рональда МакДональда допомагає батькам та дітям бути разом у лікарнях завдяки Сімейним Кімнатам. Фундація розвиває сімейно-орієнтований підхід до медицини, ідея якого в тому, що батьки та лікарі мають стати справжніми партнерами заради швидшого одужання малюків.

У 2020 році світ зіткнувся з новими викликами, і здається, що такі важливі речі, як благодійність, відійшли на другий план. Але попри те, що відбувається у світі, діти у лікарнях так само потребують поцілунків мами та обіймів тата, і нам надзвичайно важливо привернути увагу людей до цієї теми. Саме тому ми запускаємо благодійний онлайн-магазин #ГодиниДляРодини, де кожен охочий може підтримати діяльність Сімейних Кімнат і придбати «товари», що перетворюються на безцінний час, який діти можуть провести разом із батьками.

Галина Соловей, директорка Фундації Дім Рональда МакДональда в Україні

#ГодиниДляРодини – це онлайн-магазин віртуального часу. Купуючи «товари» на сайті, користувачі роблять внесок в утримання п’яти Сімейних Кімнат у Києві, Львові, Вінниці, Сумах та Харкові. Завдяки такій підтримці фундація зможе забезпечувати роботу кімнат, а сім’ї – залишатися разом навіть у лікарні.

Коли стикаєшся з хворобою дитини, що є великим випробуванням, дуже важливо дозволяти собі хоча б раз на тиждень відволіктися, інакше в тебе просто не буде сил боротися. Кожного дня я засинаю о пів на першу ночі – після зціджування і готування їжі на завтра. Якби не Сімейна Кімната, нам би довелося весь день тулитися у коридорах.

Наталя Полиця, мама дівчинки, за життя якої боролися в реанімації київського «Охматдиту»

Щоб підтримати Сімейні Кімнати і Фундацію Дім Рональда МакДональда:

  • Перейдіть на сайт онлайн-магазину #ГодиниДляРодини https://shop.rmhc.org.ua/
  • Оберіть «товар» на потрібну суму та сплатіть її, зробивши благодійний внесок.

Всі кошти, зібрані в межах проєкту, будуть направлені на утримання Сімейних Кімнат у лікарнях України.

* Фундація Дім Рональда МакДональда – це благодійна неприбуткова організація, яка створює та підтримує програми, що поліпшують здоров'я і добробут мільйонів дітей та їхніх родин. Організація має понад 275 офісів у більш ніж 64 країнах та регіонах і три основні програми: Дім Рональда МакДональда, Сімейні Кімнати Рональда МакДональда та Мобільна станція допомоги Рональда МакДональда. З 2017 року фундація будує та утримує в Україні Сімейні Кімнати. Їх відкривають у державних лікарнях і облаштовують усім необхідним для задоволення побутових потреб родин. За 3 роки було відкрито 5 Сімейних Кімнат у дитячих обласних лікарнях Києва, Львова, Вінниці, Сум та Харкова. 

818
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно