Групу компаній FAVBET очолила Марина Гінзбург: "Ми готові до трансформації та виходимо на трек високої ефективності"

Удосконалити модель управління бізнесом, зміцнити позиції на поточних та нових ринках, підвищити ефективність команди та посилити технологічну складову – ці цілі сьогодні є драйверами для менеджменту міжнародної компанії FAVBET на чолі з генеральним директором Мариною Гінзбург.

За 22 роки активного розвитку та становлення міжнародний холдинг FAVBET став одним із лідерів в індустрії гемблінгу наземної мережі, пройшов успішний шлях трансформації та цифровізації бізнесу, продовжує трек масштабування та запускає нові продукти.

Марина Гінзбург – експерт у фінансовому секторі з досвідом роботи у країнах СНД, Європи та Азії понад 20 років. На управлінських позиціях займається ефективним розвитком компаній у гральному, банківському та нафтовому бізнес-сегменті.

“Група компаній FAVBET примножує 20-річний досвід стрімкого розвитку та виходить на новий рівень. Моя роль полягає у диверсифікації та систематизації бізнес-процесів, посиленні командної роботи та екосистеми, розширенні маркетингового інструментарію та каналів продажу, репутаційному зростанні бренду.

Особливо цінно приєднатися до команди в історичний момент трансформації компанії та еволюції індустрії – внаслідок державних законодавчих ініціатив”, говорить СEO групи компаній FAVBET Марина Гінзбург.

747
FAVBET
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно