Кіно від жінок, що надихають: на MEGOGO з’явилися добірки улюблених фільмів відомих українок

На медіасервісі MEGOGO з'явилися добірки улюблених фільмів від успішних українських жінок. В ініціативі взяли участь 19 відомих дівчат із різних індустрій. Добірка «Красиві. Сильні. Незабутні» вже доступна у розділі «Фільми» або за посиланням.

Своїми улюбленими кінострічками поділились музичні виконавиці Alina Pash, ONUKA, Христина Соловій; спортсменки Лілія Подкопаєва, Дар'я Білодід, Еліна Світоліна; дизайнерки Світлана Бевза, Валерія Гузема, Катя Сільченко; художниці Ліліт Саркісян, Аліна Клейтман; підприємиці Сабіна Мусіна та Вікторія Рєпа; режисерка Таня Муіньо; тревел-блогерка Маша Себова; директорка Українського культурного фонду Юлія Федів; креативна директорка Українського інституту Тетяна Філевська; культурна менеджерка Катя Тейлор та генеральна продюсерка Одеського міжнародного кінофестивалю Юлія Сінькевич.

Попереду не просто перші весняні вихідні, але й чудова нагода вкотре поговорити про силу й відвагу кожної жінки. Аби будь-яка розмова завершувалась хорошим фільмом – ми звернулись за кінорекомендаціями саме до тих, хто справді надихає. 19 успішних дівчат порадили більш як 50 кінострічок.

Валерія Толочина, директорка із маркетингу MEGOGO

Добірка «Красиві. Сильні. Незабутні» на MEGOGO має як українські, так і світові знакові стрічки. Наприклад, серед рекомендацій можна знайти трагікомедію українського режисера Антоніо Лукіча «Мої думки тихі», драму «Хлопчик у смугастій піжамі», а також оскароносну стрічку «Зелена книга» та інші. До добірки увійшли як безкоштовні фільми, так і ті, що входять у передплати або доступні за поштучною покупкою.

1065
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно