Купуєш — допомагаєш. «Сільпо» запустили благодійний сервіс у мобільному застосунку

Мережа супермаркетів «Сільпо» разом із благодійним фондом «Клуб Добродіїв» розпочала благодійну акцію на підтримку дітей, сім'ї яких опинилися за межею бідності.

За прогнозом ЮНІСЕФ, внаслідок пандемії COVID-19 у 2020 році кількість українських дітей, що живуть у бідності, збільшиться на 1,4–1,8 мільйона і складе близько 4 мільйонів. Підтримати їх можна, використовуючи новий сервіс у мобільному застосунку «Сільпо». Він дозволить перерахувати накопичені бали за покупки в супермаркетах мережі на благодійність. Зібрані бали у вигляді бонусів будуть передані БФ «Клуб Добродіїв», який закупить і доставить товари дітям, що живуть у малозабезпечених сім’ях.

Щоб взяти участь в акції, потрібно зробити 3 прості кроки:

  1. Відкрити мобільний застосунок «Сільпо»,
  2. Перейти в розділ «Благодійність» та вибрати кампанію «Допомога дітям»,
  3. Перерахувати накопичені бали на добрі справи.

Бали конвертуються в бонуси з розрахунку 100 балів = 1 грн, а благодійний фонд «Клуб Добродіїв» обмінює бонуси на товари і передає їх сім’ям, які потребують допомоги. Звіти про використані бонуси будуть розміщені на сайтах і сторінках «Сільпо» і БФ «Клуб Добродіїв» в соцмережах.

Благодійний сервіс у мобільному застосунку ми відкрили в середині липня у тестовому режимі без будь-якої інформаційної підтримки. При цьому гості вже перерахували бали на суму, еквівалентну понад 100 тисячам гривень, — говорить . Зараз ми розробляємо механізм оцінки та верифікації фондів, яким довіряємо, щоб у 2021 році розширити коло партнерів нашої благодійної акції.

директор із маркетингу «Сільпо» Катерина Огуряєва

Щодня ми обробляємо сотні запитів від людей, які опинилися у вкрай тяжкому становищі. Хтось звертається за допомогою, щоб зібрати дитину до школи, а комусь не вистачає грошей, щоб повноцінно нагодувати своїх дітей. Завдяки ініціативі «Сільпо» разом ми зможемо підтримати сім’ї, яким це потрібно прямо зараз. Приєднуйтесь!

засновниця БФ «Клуб Добродіїв» Марія Артеменко

Довідка

«Сільпо» — одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів України. Заснована в 1998 році. Станом на серпень 2020-го налічує 264 супермаркети, в тому числі 4 делікатес-маркети Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

Благодійний фонд «Клуб Добродіїв» з 2011 року допомагає дітям-сиротам і сім’ям у складних життєвих обставинах. У фокусі діяльності «Клубу Добродіїв» — освіта. Команда впроваджує навчальні програми, спонукаючи дітей до пізнання і розширення світогляду. Під час карантину і пандемії COVID-19 фонд організував збір коштів на продуктові набори, щоб допомогти сім’ям пережити голодний карантин. Більше інформації на офіційному сайті https://dobrodiy.club.

1498
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно