Можливість для громадського сектору. Безоплатні комунікаційні консультації від linza agency!

З 29-го квітня до 10-го травня включно експерти з комунікацій linza agency проведуть безоплатні комунікаційні консультації для представників неурядових організацій та соціально важливих проєктів.

Експерти linza agency допоможуть учасникам оптимізувати комунікацію ГО з аудиторією, розробити плани з підвищення медійності, налагодити роботу зі ЗМІ та у соціальних мережах, підкажуть ефективні інструменти з контент-маркетингу тощо.

«Ми розуміємо, наскільки важливою є комунікаційна складова для громадського сектору та соціальних ініціатив. Тому раді запропонувати безкоштовні консультації, що дозволять організаціям вийти на новий рівень взаємодії з цільовою аудиторією», — зазначає Ізабелла Аронсон, керівниця комунікаційних проєктів linza agency.

Для участі у відборі необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/xS6NAse5zHGLNQdCA.

Реєстрація доступна до 26 квітня включно.

Серед зареєстрованих учасників буде обрано 16 організацій, яким буде надано безоплатну індивідуальну консультацію.

Про дату та час консультації учасники будуть повідомлені за номером телефону або листом на вказану електронну пошту.

За додатковою інформацією звертайтесь за адресою: pr@linza.agency.

linza agency — комунікаційна агенція для НУО та соціально-відповідального бізнесу з власною продакшен студією. Вже понад 4 роки ми як агенція працюємо з громадським сектором та маємо більше 80-ти успішних кейсів.

Комунікаційні консультації для громадського сектору від linza agency — ініціатива для представників неурядових організацій та соціально спрямованих проєктів, що шукають нових ідей та інструментів посилення своїх комунікацій, менторства чи підтримки досвідчених фахівців на початку свого розвитку. 

155
linza agency
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно