Оголошено переможців всеукраїнського конкурсу TechDrivers: кого визнали найкращим?

До ТОП 100 TechDrivers рейтингу увійшли СЕО, засновники, директори, розробники українських проєктів, стартапів, компаній. Серед них журі обрали чотирьох переможців.

Про це повідомляє редакція bit.ua.

Кого визнали найкращим?

TechDrivers – це рейтинг людей, які рухають технології України вперед. Результати їхньої роботи роблять життя кращим і легшим. Вони є представниками різних сфер: ІТ, кіберспорт, освіта, фінанси, логістика, медицина, космічні технології, а також державне управління.

Журі обрали переможців у чотирьох номінаціях:

  • Єгор Валовскі (Cпівзасновник Fintellect), номінація Tech_Бізнес;
  • Наталія Наконечна (СЕО Kick Your Tech), номінація Tech_Людина;
  • Олексій Вискуб (Заступник Міністра цифрової трансформації), номінація Держ_Tech;
  • Михайло Буравков (СЕО ByOwls), номінація Tech_Світ.

Нагороджували переможців-техдрайверів Валерія Іонан (заступниця міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції), Віталій Дятленко (співзасновник Tech/Uklon), Альона Чигрин (шеф-редакторка bit.ua), Артем Бойко (маркетинг-директор Unit.City).

«Ми в Мінцифрі шукаємо героїв у бізнесі та державному управлінні, які допоможуть нам швидше трансформувати Україну. Наша філософія – це трансформація України в цифрову державу», – розповіла Валерія Іонан щодо участі Міністерства цифрової трансформації у проєкті TechDrivers.

Окрім чотирьох найкращих техдрайверів, Віталій Дятленко оголосив, що спеціальний приз від партера Tech/Uklon отримала компанія Synchro Space. Нагороду забрала Аліса Баньковська, засновниця та СЕО Synchro Space і номінантка рейтингу TechDrivers.

«Всередині продукту ми намагаємося впроваджувати різного роду ініціативи щодо оптимізації міських переміщень і доставок. Комфортний, екологічний та розумний міський простір – це те, до чого ми прагнемо. Саме тому, проєкт Synchro Space нам особливо резонує. Я думаю, нам вдасться знайти спільні ідеї, в яких ми були б цікаві один одному для співпраці», – оголосив Віталій.

На церемонії переможці та номінанти могли поспілкуватися між собою, їх та гостей заходу пригощав коктейлями Nemiroff.

890
bit.ua
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно