Проєкту MEGOGO Audio виповнюється 1 рік

Сьогодні, 3 грудня, проєкт MEGOGO Audio святкує свою першу річницю. Напрямок збільшив кількість аудіокнижок до 10 000, а подкастів – майже до 5000 випусків.

Рік тому MEGOGO заявив про запуск нового бізнес-напрямку – аудіо. Так на MEGOGO з’явились аудіокнижки найпопулярніших видавництв та подкасти на різноманітну тематику. Чимало книжкових бестселерів доступні безкоштовно, частина у передплаті, а деякі – за поштучним продажем по аналогії до фільмових прем’єр.

Усі подкасти у розділі MEGOGO Audio абсолютно безкоштовні до прослуховування. Їх значна частина – власного виробництва. Наразі серед власних подкастів найпопулярніші на MEGOGO: «Навколо світу за 280 днів», «Феномени», «Як це працює».

Восени MEGOGO відкрив свій аудіомайданчик для всіх подкастерів. Так свій авторський подкаст швидко та зручно може додати кожен охочий. Найпопулярніші серед зовнішніх: подкасти Радіо НВ, DOU Podcast, «Бізнес в кризу» та інші.

Влітку цього року MEGOGO розпочав власне виробництво аудіокнижок. Увагу зосередив саме на українській літературі. До команди залучили, як професійних дикторів, так і авторів книжок.

«У світі аудіоконтент щодня набуває популярності. Це справді дуже зручний спосіб споживання контенту. Аудіо допомагає опановувати нові навички, розважає слухача та розповідає про цікаві речі. Що важливо, усе це можна отримувати прямо під час будь-яких рутинних задач: водіння авто, заняття спортом та інші. Відгуки користувачів показують, що ми тримаємо правильний курс в аудіонапрямку. За рік ми розширили команду майже вдвічі, розпочали багато партнерств та продовжуємо працювати. Вже скоро представимо дещо дуже нове в аудіонапрямку для нашої країни», – коментує Іван Шестаков, директор зі стратегічного розвитку MEGOGO.

Спершу розділ MEGOGO Audio був доступним лише для користувачів додатку MEGOGO для смартфонів на базі iOS та Android. Влітку з’явився в автомобілях із аудіосистемою Apple CarPlay та Android Auto.

Цьогоріч MEGOGO Audio отримав свою першу нагороду Telecom Awards 2020 та став «Рішенням року в області медіа».

Нагадаємо, нещодавно медіасервіс MEGOGO разом із Міністерством цифрової трансформації України запустили серію подкастів за мотивами освітніх серіалів із цифрової грамотності. Наразі вже доступні до прослуховування тематичні подкасти «Безпека дітей в інтернеті» та «Дружні цифрові фінанси», всього випусків – 8. Кількість поступово збільшується.

585
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно