Спорт та благодійність: на MEGOGO з’явилися аудіомаршрути для пробіжок

Медіасервіс MEGOGO представив проєкт «Бігові аудіодоріжки». Це п’ять аудіомаршрутів для пробіжок Києвом, що об’єднані соціальною та благодійною темою. В кожному випуску слухач дізнаватиметься про благодійний фонд, дотичний до теми.

Усі маршрути адаптовані як для прогулянок столицею, так і для можливості слухати за межами міста. Серед тем аудіомаршрутів: здоров’я та довголіття; довкілля та раціональне споживання; діти та батьківство; інклюзія та безбар’єрний простір; патріотизм, національні цінності та права людини. Для зручності кожен із маршрутів поділений на окремі епізоди за різною дистанцією для пробіжки: 2 км, 5 км та 10 км.

Авторкою ідеї та сценарію виступила українська письменниця Катерина Бабкіна. Усі пробіжки озвучені голосами відомих українців: Ната Жижченко (Onuka), Дмитро Шуров (Pianoбой), Каша Сальцова, Ярослав Лодигін та Соломія Вітвіцька.

Проєкт реалізований командами MEGOGO Audio та фандрейзинговою платформою Kind Challenge. В його межах є можливість зробити благодійний внесок на оснащення для ЗСУ: 5 тепловізорів та 1 квадрокоптер. Задонатити кошти та дізнатися більше інформації про збір можна за посиланням.

«Цей проєкт виконує одразу декілька важливих місій: підвищує обізнаність слухачів про гострі суспільні теми та знайомить із відповідними благодійними ініціативами. А в часи війни благодійність є невідʼємним пунктом на шляху до перемоги України. Тому «Бігові аудіодоріжки» доступні до прослуховування абсолютно безкоштовно. Аби кожен мав доступ до якісного аудіоконтенту і водночас зміг зробити благодійний внесок для потреб ЗСУ», — коментує менеджерка MEGOGO Audio Катерина Котвіцька.

«На створення цього проєкту мене надихнула сама діяльність Kind Challenge як організації. Адже її метою є не просто залучення людей до ситуативних чи навіть постійних донейтів на благодійність, а її метою є – перетворити людей на адвокатів та адвокаток різних charity-проєктів. Імерсивні вистави, які ми створили, є не лише інформативними, вони дають людям змогу пережити певний досвід, беручи участь у забігу. Цей досвід залишає потужне емоційне враження, яке змушує людей подумати глибше про те, що з ними відбулося. Я гадаю, що коли ми переможемо, і війна закінчиться, це стане хорошим прикладом для того, щоб розширювати практику імерсивних забігів, адже чітко зрозуміло, що вона цікава, потрібна і працює дуже добре», — зазначає Катерина Бабкіна, авторка ідеї та аудіомаршрутів.

Послухати «Бігові аудіодоріжки» можна безкоштовно в розділі «Аудіо» в додатку MEGOGO на смартфонах на базі iOS та Android, а також в автомобілях із аудіосистемою Android Auto та Apple CarPlay. 

642
MEGOGO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно