TikTok опублікував звіт про головні маркетингові тренди на 2023 рік

TikTok оприлюднив звіт про головні маркетингові тенденції у прийдешньому 2023 році.

Загалом TikTok виокремив «три сили» та описав їх як «великомасштабні трансформації, що демонструють, як TikTok формує культуру». Ними стали:

Практичні розваги — 80% користувачів TikTok сказали, що платформа дуже розважальна, а контент добирається на основі того, що спільнота вважає веселим. Саме тому найефективнішими кампаніями від брендів будуть смішні, персоналізовані або розважальні.

Створення простору для радості — 90% користувачів, яких TikTok спонукав до якихось офлайн-дій, сказали, що застосунок робить їх щасливими та ніколи не набридає. Отже, бренди повинні переконатися, що їхні ініціативи у 2023 році й надалі відповідають прагненню спільноти TikTok до легковажності й даватимуть їм змогу привнести радість у своє життя.

Ідеали, створені спільнотою — у TikTok говорять, що спільноти на його платформі дають змогу людям ділитися гіпернішевими інтересами, спілкуватися одне з одним і розширювати кругозір. Соцмережа в 1,8 раза частіше за інші платформи ознайомлює людей з новими темами, про які вони не знали.

«2022 рік став роком, коли люди зрозуміли, що їм не потрібно жити, як завжди, з різними поглядами та ідеями, що виходять за межі культури TikTok. Наступного року ми побачимо більше цього, оскільки наші спільноти стануть більш впевненими та разом надихнуть на позитивні зміни», — коментує голова глобального відділу бізнес-маркетингу TikTok Софія Ернандес.

Джерело: Bazilik Media

883
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно