У Києві відбудеться конференція Social Media Week Kyiv за участю EMOJIPEDIA, Adweek, WE ARE SOCIAL і Publicis Groupe

Міжнародна конференція про соціальні медіа, маркетинг і комунікації пройде 11–12 листопада у гібридному форматі – онлайн і в офлайн-студії у Києві.

Дводенна подія — частина глобальної мережі Social Media Week – щорічно проходить по всьому світу: в Нью-Йорку, Лос-Анджелесі, Лондоні та інших містах.

Тема Social Media Week Kyiv 2021 – «Креативна індустрія нового світу. Бренди, що долають межі». Організатори хочуть дослідити силу креативного інтелекту, який допомагає брендам і творцям контенту адаптуватися до нової реальності.

Потоки конференції:

  • Креативне мислення
  • Креативні технології
  • Бренд-ком'юніті
  • Соцмережі для бізнесу
  • Video lab у партнерстві з Crello

Організатори події – міжнародна контент-платформа Depositphotos і онлайн-редактор Crello – обіцяють найкращі кейси від професіоналів українського і міжнародного бізнесу. Учасники дізнаються, як сприяти розвитку бренду, застосовуючи креативні навички; як ефективно використовувати AR, VR й інструменти роботи з даними у маркетингових комунікаціях; як бренди об’єднують людей довкола своїх цінностей й чому сьогодні їм важливо мати чітку позицію щодо соціальних питань; скільки акаунтів у соцмережах достатньо для результативної онлайн-присутності у 2021 році; які тренди у відеомаркетингу допоможуть привабити аудиторію і які навички необхідні для максимально ефективного використання відео в комунікації бренду. Загалом конференція об'єднає близько 30 спікерів з країн Європи, США та України.

Серед хедлайнерів:

  • Дот Ланг – діджитал маркетинг стратег і консультант, відома як "Mother of Social Dragons". Серед її клієнтів Facebook, Wix, OFFF, Digital Design Days, Sonar + D.
  • Рішад Тобакковала – старший радник і колишній директор з розвитку в Publicis Groupe.
  • Лор Оксфорд – директорка відділу культурних інсайтів глобального креативного агентства We Are Social. Працювала з Guinness, Bumble, Adidas й Instagram.
  • Кіт Броні – Deputy Emoji Officer в Emojipedia.
  • Джесс Зафарріс – експертка із залучення аудиторії в Adweek. Джуліан Гамбоа – головний SMM- і ком'юніті-менеджер в Adweek.
  • Пег Фіцпатрік – авторка книги «Мистецтво соціальних медіа: ефективні поради для ефективних користувачів» у співавторстві із Гаєм Кавасакі, співпрацювала з Motorola, Audi й Google.
  • Джо Ла Помп – французький блогер, відомий як «мисливець за плагіаторами».

Також з доповідями виступатимуть: Дмитро Корнілов – CEO та співзасновник FFFACE.ME; Андрій Баштовий – головний редактор і видавець The Village Ukraine, видавець Wonderzine, маркетинг-директор MAD; Макс Щербина – редактор, сценарист і співведучий шоу #@)₴?$0 з Майклом Щуром, автор і ведучий блогу «ЩЕ» на «Телебаченні Торонто»; Діма Малєєв і Кріс Косик, творці і ведучі подкасту Shit I know Life; Бріттані Оут – засновниця і CEO в bSocial Strategy; Maria Oz – режисерка анімації та ілюстраторка, яка співпрацювала з Mitsubishi, LEGO, Nivea, Xiaomi, VSCO, IKEA, H&M та ін.

Нагадаємо, що це буде вже третій Social Media Week в Україні. До цього конференція успішно проходила в листопаді 2018 і червні 2019 року. Серед спікерів були експерти таких міжнародних компаній, як The Next Web, Warpin, That Lot, Similarweb, GUD.berlin, Wix, Grammarly і BBC World Service.

Дізнатися більше про конференцію та придбати квитки можна за посиланням.

Слідкуйте за новинами та анонсами на сторінці у Facebook.

* Key visual події розроблений Huntrezz (Cultural Policy).

726
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно