У видавництві ArtHuss вийшла книга засновника Behance


Книга «Плутанина посередині: Від стартапу — до успіху, як не схибити посеред шляху» буде корисна підприємцям та менеджерам. Адже разом з цим виданням була започаткована серія «Менеджмент і креативність», покликана надихнути і стати порадником для тих, хто започатковує власний бізнес.

«Плутанина посередині. Від стартапу - до успіху, як не схибити посеред шляху», Скотт Белскі

Автор книги, Скотт Белскі, понад 10 років працював у сфері стартапів та технологій, як підприємець, венчурний інвестор та виконавчий директор. Він засновник Behance, головний директор з продуктів Adobe та виконавчий віце-президент Creative Cloud, тож знайомий з підводними каміннями розвитку бізнесів. Книга «Плутанина посередині» написана легко й доступно і містить необхідну термінологію.

Виступ Скотта Белскі на конференції transmitNOW Events, 2011 рік

Книга «Плутанина посередині» логічно структурована, а кожен окремий розділ вирішує проблемні питання різних етапів розвитку бізнесу. Автор вважає, що усі історії успіху концентруються переважно на результаті, забуваючи про процес. Хоча саме на серединному етапі приймають важливі рішення для бізнесу та випрацьовують стратегії. Із цієї книги читачі дізнаються, як оптимізувати робочий процес, витримати невідомість та не втратити запал до останнього етапу проекту.

Бачити перспективу, дивитися на можливості з усіх боків, перш ніж відмовитись, обирати довгу гру, брати на роботу людей, які зазнали негараздів, не уникати конфліктів, ламати бюрократію… Про це все читачі дізнаються у книзі «Плутанина посередині». 

  • Замовляйте книгу на сайті видавництва www.arthuss.com.ua. Для читачів CASES діє знижка на цю та інші книжки 15% з промокодом cases

884
Кожен донат важливий

CASES пишається партнерством з фондом «Повернись живим». Це команда, що давно, системно, ефективно й прозоро підтримує українських військових.

Підтримаймо їхню діяльність!

Підтримати фонд