Агенція Sasquatch Digital розширила співпрацю із брендами міжнародної компанії Essity

Клієнтський портфель агенції Sasquatch Digital поповнив світовий бренд Tork.

Агенція виграла тендер на лонч та обслуговування у 2023–2024 роках сторінок Tork в Україні в соціальних мережах Facebook та Instagram.

Tork – один із 12 брендів міжнародної компанії Essity. Під цією торговою маркою виходять продукти для професійної гігієни, а також інноваційні та інтелектуальні рішення для підвищення ефективності бізнесу.

В чому складність лончу?

Головний виклик для команди агенції – будувати комунікацію на межі В2В та В2С секторів. У процесі запуску сторінок завданням є залучення лише професійної аудиторії. Проте TOV розрахований на реальних людей, які працюють у сфері клінінгу, медицини, забезпечення гігієни. Просування ідей та цінностей Tork має відгукуватися емоційно, тому в текстових і візуальних комунікаціях відсутній стиль сухих офіційних цифр і даних.

Довготривала співпраця

Світовий бренд Tork став третім брендом компанії Essity, який на українських сторінках у соціальних мережах представляє команда Sasquatch Digital.

Співпраця триває з 2015 року. Агенція здійснює онлайн-комунікації для брендів Libresse (засоби жіночої гігієни) та Libero (засоби дитячої гігієни), працює з брендом Zewa. Зокрема, надає послуги комплексного SMM у Facebook та Instagram. В рамках підтримки агенція не тільки робить SMM і запускає таргетовані кампанії, але й реалізує інфлуенс-кампанії і зміцнює глобальні комунікаційні повідомлення Essity загалом: наприклад, кампанія про дестигматизацію менструацій, просування ідей сталого розвитку, нормалізація уваги до здоров'я жіночого організму та інші.

Катя Краснобай, Junior Brand Manager в компанії Essity, вважає запорукою ефективної співпраці високий рівень залученості агенції. Зокрема, до роботи над брендом Libero Ukraine:

Метою присутності бренду Libero в соціальних мережах є драйвити обізнаність серед цільової аудиторії матусь і татусів, що постійно змінюється. Вже багато років разом із Sasquatch Digital ми розвиваємо імідж бренду як соціально відповідального, інноваційного, такого, що створює якісну продукцію для малюків та є підтримкою для їхніх батьків. Крім того, агенція залучена у широкий спектр маркетингових запитів із адаптації комунікаційних матеріалів, створення креативних кампаній, співпраці з лідерами думки. Проявами успішної кооперації можна вважати високий ступінь залученості агенції до роботи над брендом, гнучкість та оперативність реагування на зміни, молоду креативну команду.

Крім роботи в Україні, Sasquatch Digital у 2018–2021 роках супроводжувала комунікації брендів Essity в таких країнах Близького Сходу, як Грузія, Вірменія та Киргизстан.

Ким є Essity у світі?

Товари компанії Essity продаються під брендами TENA, Tork, JOBST, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda і Zewa в В2В та В2С секторах у понад 150 країнах. Essity налічує більше 46 000 працівників. Головний офіс розташований у Стокгольмі (Швеція). Компанія зареєстрована на фондовій біржі Nasdaq Stockholm.

Про Sasquatch Digital

Sasquatch Digital була заснована у 2009 році. Послуги, які надає агенція: SMM, digital і таргетовані кампанії, креатив, ком’юніті-менеджмент, крауд-маркетинг і SERM. На сьогодні у портфелі Sasquatch, крім вищезгаданих, такі бренди, як: OLX, British American Tobacco, Jägermeister, Winkhaus та ін. Агенція третій рік поспіль співпрацює з UNFPA Ukraine, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні, у рамках інформаційних кампаній «Розірви коло» та «Не дрібниці». Поточна географія проєктів: Україна, Польща, Німеччина та Велика Британія.

820
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно