Roi Visual підписали угоду з Nerd Agency по розширенню присутності бренду Robocar Poli у Східній Європі

Офіційна церемонія підписання між Roi Visual та агенцією Nerd відбулася під час MIFA Market, що традиційно проходить в межах Міжнародного фестивалю анімації в Ансі, у Франції.

Roi Visual обрали Nerd Agency у якості ексклюзивного ліцензійного агента в Україні. Крім того, агентство Nerd тепер може представляти Robocar Poli в регіоні Центральної та Східної Європи для деяких категорій товарів і промо.

Співпраця почалася ще у 2020 році, а зараз відбулося її розширення.

Ми пишаємося тим, що представляємо такий сильний бренд. Я вдячна команді Roi Visual за довіру та підтримку. І це особливо важливо для нас зараз, під час війни в Україні. Ми зробимо все можливе, щоб запустити успішні ліцензійні проєкти. Незабаром ви почуєте про новинки з Robocar Poli.

Тетяна Рубан, директорка агентства Nerd

Робокар Полі — південнокорейський дитячий мультсеріал. Історія про пригоди рятувальної команди машинок-трансформерів: поліцейського автомобіля Полі, пожежної машини Роя, швидкої допомоги Ембер та гелікоптера Хелі, які можуть перетворюватися на роботів, щоб допомагати мешканцям містечка Брумс. Мультсеріал у веселій формі навчає дітей правилам безпеки життєдіяльності, зокрема поводженню на дорозі, під час пожежі тощо, а також виховує соціальні навички взаємодопомоги, що робить його дуже актуальним в сьогоденній Україні.

Бренд Robocar Poli має сильні позиції. Згідно з аналітикою від BrandTrends Entertainment, понад 80% дітей в Україні віком від 3 до 6 років знають цей мультфільм та його героїв, а кожному другому малюкові дуже подобається Robocar Poli. Бренд існує на міжнародному ринку понад 11 років і постійно представляє новий контент. Крім того, існує багато стайлгайдів та готових макетів для ліцензіатів, що робить його ще більш конкурентоздатним.

Ми бачимо великий потенціал у розширенні на нові ринки разом із Nerd Agency. Ми вимогливі до вибору партнера, тому раді, що з нами на борту саме Nerd Agency. Robocar Poli добре відомий на міжнародній арені: випущено сотні ліцензованих товарів, що свідчить про його затребуваність. Тому ми співпрацюємо з Nerd Agency, щоб розширити ліцензійну програму у Східній Європі.

Донг Иу Лі, генеральний директор Roi Visual

Команда Nerd Agency відновила свою роботу після повномасштабного вторгнення в середині березня 2022. Протягом березня-червня команда агенції встигла не лише розширити співпрацю з Roi Visual, а й запустити новинки ліцензійного одягу бренду “Мавка. Лісова пісня” з Anabel Arto та Obrana, створити англомовний сайт для залучення нових іноземних партнерів до співпраці та багато іншого.

184